Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei werkt aan Bluetooth keyboard voor Android tablets en iPad

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2014, 11:01 CategorieAccessoires

Huawei is niet alleen druk bezig met de ontwikkeling van 7-inch en 10-inch tablets, het bedrijf werkt ook aan accessoires voor tablets van andere merken. Vandaag is informatie opgedoken over verschillende nieuwe Bluetooth keyboards van het bedrijf.

Uit documenten van de Bluetooth SIG kunnen we opmaken dat Huawei werkt aan draadloze toetsenborden voor met name Android tablets van Samsung en de Apple iPad. De H7-modellen zijn gericht op de iPad mini en 7-inch Android tablets, terwijl de H10-modellen ontwikkeld zijn voor de 9.7-inch iPad en 10-inch Android tablets. 

Bluetooth 3.0 keyboard / Samsung tablet series, H10-SAMSUNG keyboard can be used to connect a variety of desktop and notebook computer, can also support Bluetooth HID protocol to connect to all kinds of portable electronic equipment, pad, UMPC, palmtop computer, tablet computer. Windows can be used for Nokia mobile phone, S60 mobile phone, mobile phone, computer typing input speed Can be activated. Special keys provides one click access to the various functions of the Samsung

Huawei-bluetooth-keyboards

Wanneer we de nieuwe Bluetooth toetsenborden van Huawei precies kunnen verwachten en voor welk bedrag ze verkocht worden is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.