Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Kleine update voor Windows 8.1 verschijnt in april’

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2014, 11:10 CategorieWindows

Afgelopen december verschenen de eerste geruchten over een tweede grote update voor het Windows 8 besturingssysteem maar voordat het zover is zou Microsoft in april een kleine update uitrollen.

Kleine update voor Windows 8.1

Als we het Chinese Win8China mogen geloven komt Microsoft binnen drie maanden met een relatief kleine update voor Windows 8.1, de grote update voor Windows 8 die sinds afgelopen oktober beschikbaar is. Microsoft zou de ontwikkeling van de update ergens in maart afronden en de update tijdens de Build-conferentie in april willen aankondigen.

Wat we precies van de update kunnen verwachten is niet duidelijk maar aangezien Microsoft het versienummer niet aanpast gaan we uit van een kleine update. Volgens de bron worden er in ieder geval wijzigen voor een verbeterde compatibiliteit met drivers doorgevoerd. Later deze maand wordt deze vroege build van de update breder verspreid worden waardoor er mogelijk meer details over verbeteringen en wijzingen bekend worden.

Windows 8.2

Er gaan ook al een tijdje geruchten over de terugkeer van het startmenu dat we van Windows 7 en andere versies kennen. Microsoft bracht met de Windows 8.1-update de startknop weer terug maar het menu wat hierachter zit ontbrak. De verwachting is dat Microsoft dit menu met een grotere update weer terugbrengt. Volgens de meest recente geruchten kunnen we in de lente van 2015 de Windows 8.2-update, welke gaat onder de naam Treshold, verwachten. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.