Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Korting op tablets: geen BTW bij Media Markt en BCC

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2014, 17:58 CategorieActies

Het is weer die tijd van het jaar dat twee van de grotere elektronicaketens in Nederland hun voorraden aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen doordat ze zelf de BTW voor hun rekening nemen. Media Markt start vanaf vandaag 18.00 met de BTW weg er mee-campagne waardoor veel elektronica een paar tientjes tot een paar honderd euro goedkoper wordt. Zoals altijd volgt BCC in de voetsporen van de winkelketen door de laagste prijsgarantie. 

Welke tablets met korting kopen?

Natuurlijk klinkt een dergelijke actie altijd goed maar ook zitten er altijd voorwaarden aan die bepaalde producten en productgroepen uitsluiten. Deze keer lijken echter alleen de iPad-modellen van Apple buiten de actie te vallen. Overige tablets zijn dus met korting te koop en enkele interessante modellen met aantrekkelijke prijzen die worden aangeboden zetten we hieronder onder elkaar;

Sony Xperia Tablet Z 

De Sony Xperia Tablet Z is beschikbaar in een 16GB en 32GB versie, met of zonder 3G. De tablet beschikt onder meer over een 10.1 inch display met Full HD resolutie, een quad-core Qualcomm processor, 2GB aan werkgeheugen, Android 4.1 Jelly Bean en een 6.9 millimeter dun design.

 • Adviesprijs: 399 euro
 • Actieprijs: 330,80 euro
 • Lees onze review
 • Kopen

Sony-Xperia-Tablet-Z

Microsoft Surface RT

De Microsoft Surface voor Windows RT is beschikbaar in een 32GB en 64GB variant, en draait op het nieuwe Windows RT besturingssysteem. De tablet beschikt verder onder meer over een 10.6 inch display, Tegra 3 quad-core processor, een microSD card reader, Bluetooth, USB en HDMI aansluitingen, een ingebouwde kickstand en keyboard cover accessoires.

 • Adviesprijs: 399 euro
 • Actiesprijs: 297,74 euro
 • Lees onze review
 • Kopen

Google Nexus 7 (2013)

De nieuwe Google Nexus 7 is beschikbaar in een 16GB en een 32GB variant, en draait op het nieuwe Android 4.4 KitKat besturingssysteem. De tablet beschikt verder onder meer over een 7 inch IPS display met Full HD resolutie, een Snapdragon quadcore-processor, een microUSB poort en twee camera’s.

 • Adviesprijs: 269 euro
 • Actieprijs: 206,84 euro
 • Lees onze review
 • Kopen

Nexus-7-groot

Asus MeMO Pad HD 7

De ASUS MeMO Pad HD 7 (ME173) is beschikbaar in een 8GB of 16GB Wifi-only versie. De tablet beschikt onder meer over een 7 inch display, Android 4.2 Jelly Bean, een quadcore processor, een microSD card reader, een microUSB poort, en webcam en 1GB aan werkgeheugen.

 • Adviesprijs: 149 euro
 • Actieprijs: 115,93 euro
 • Lees onze review
 • Kopen

Samsung Galaxy Tab 3 10.1

De Samsung Galaxy Tab 3 (10.1) is beschikbaar in een 16GB of 32GB versie met of zonder 3G/4G. De tablet beschikt over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, Android 4.2 Jelly Bean, Wifi, Bluetooth, een microSD card reader, twee camera’s, en een 1.6GHz dualcore processor.

 • Adviesprijs: 299 euro
 • Actieprijs: 264,69 euro
 • Extra 50 euro cashback-actie
 • Lees onze review
 • Kopen

Samsung Galaxy Note 2014

De Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition is beschikbaar in een 32GB wifi-only en wifi plus 4G-versie. De tablet heeft een 10.1-inch hoge resolutie display, draait op Android 4.3 Jelly Bean en beschikt over een quadcore-processor, een microSD-kaartlezer en de S-Pen stylus.

 • Adviesprijs: 549 euro
 • Actieprijs: 454,77 euro
 • Extra 50 euro cashback-actie
 • Lees onze review
 • Kopen

Samsung-Galaxy-Note-10.1-2014-gebruik

Kobo Arc 10 HD

De Kobo Arc 10HD is beschikbaar in een 16GB variant en draait op het Android 4.2 Jelly Bean besturingssysteem met een lichte skin. De tablet beschikt verder onder meer over een 10.1-inch hoge resolutie display, een quadcore-processor en optimalisaties voor het lezen van boeken.

 • Adviesprijs: 379 euro
 • Actieprijs: 314,27 euro
 • Lees onze review
 • Kopen

LG G Pad 8.3

De LG G Pad 8.3 is beschikbaar in een 16GB variant en draait op het Android 4.2 Jelly Bean besturingssysteem. De tablet beschikt verder onder meer over een 8.3-inch hoge resolutie display, een quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen en een microSD-kaartlezer.

 • Adviesprijs: 299 euro
 • Actieprijs: 244,03 euro
 • Lees onze review
 • Kopen

LG-G-Pad-8-3-software-1

Microsoft Surface Pro 2

De Microsoft Surface Pro 2 is beschikbaar in een 64GB tot 512GB variant, en draait op het Windows 8 (8.1)  besturingssysteem. De tablet beschikt onder meer over een 10.6-inch Full HD display, een Intel Core i5-processor, USB- en HDMI-aansluitingen, een stylus en een ingebouwde kickstand.

 • Adviesprijs: 979 euro
 • Actieprijs: 810,14 euro
 • Lees onze review
 • Kopen

Voor alle tablets (en overige producten) die met korting gekocht kunnen worden kun je terecht in de fysieke winkels of webshops van BCC en Media Markt.

Vergelijken en korting

Vergeet echter niet de prijzen inclusief korting te vergelijken met andere winkels. Soms liggen deze namelijk ondanks de korting alsnog hoger dan de concurrentie aangezien prijzen tijdens de actie hoger kunnen liggen dan normaal. Overigens moet wel even gemeld worden dat de korting die je op producten krijgt niet 21 procent bedraagt aangezien je van het bedrag inclusief BTW moet terugrekenen. Door een simpele rekensom kun je de prijs berekenen die je voor een product moet betalen. Neem het bedrag van het product, deel dit door 121 en vermenigvuldig de uitkomst met 100. Dat is de prijs die je na de korting aangeboden krijgt en deze korting komt neer op zo’n 17 procent.

Meer dan alleen tablets

Naast tablets doen ook vele andere elektronicaproducten mee met de actie, waaronder Blu-ray spelers, TV’s, laptops, keukenapparatuur, witgoed en smartphones. De actie gaat bij beide winkelketens vandaag om 18.00 van start en duurt tot 2 februari 18.00.

Voor meer informatie, alle actievoorwaarden en natuurlijk de producten die met korting aangeboden worden kun je terecht op de website van Media Markt en BCC.

 • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)
Sony Xperia Tablet Z
Android KitKat (4.4)
Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.