Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo kondigt ThinkPad Yoga 11e en Yoga 11e Chromebook aan

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2014, 11:23 CategorieChrome OS

Lenovo heeft de afgelopen weken het assortiment Yoga-modellen al flink uitgebreid met onder meer de Yoga 2 Pro, de ThinkPad Yoga en de Yoga 2 11. Specifiek voor studenten en scholieren worden er nog twee convertible Yoga-modellen aan het assortiment toegevoegd.

Lenovo kondigt vandaag de ThinkPad Yoga 11e en de ThinkPad Yoga 11e Chromebook aan. Beide apparaten beschikken over het bekende convertible design van Lenovo waarbij het display 360 graden gedraaid kan worden om het geheel als tablet te gebruiken. Ook zijn beide convertibles uitgerust met een 11.6-inch display, een robuust design dat tegen een stootje kan, een volledig QWERTY-keyboard en een Intel-processor.

Lenovo-ThinkPad-Yoga-11e-Chromebook-2

De ThinkPad Yoga 11e draait op Windows 8 software en gaat volgens de fabrikant een volledig dag mee op een volle lading. De ThinkPad Yoga 11e Chromebook draait zoals de naam al aangeeft op Google’s Chrome OS. Aangezien het apparaat ook als tablet gebruikt kan worden is dit dan ook ’s werelds eerste Chrome OS tablet. Deze convertible gaat volgens Lenovo meer dan 8 uur mee op een volle lading. Over de overige specificaties is op dit moment nog niks bekend.

De Lenovo ThinkPad Yoga 11e moet in de lente van 2014 op de markt verschijnen voor prijzen vanaf 449 dollar. De variant met Chrome OS krijgt een prijs vanaf 349 dollar. Of de modellen ook naar Nederland komen is nog niet bekend.

  • Delen:
Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro
Windows 8
Lenovo ThinkPad Yoga
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.