Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo lanceert drie nieuwe phablets, met de Vibe Z als topmodel

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2014, 14:39 CategorieAndroid

CES 2014 moet nog beginnen maar Lenovo trapt vandaag al af. Het bedrijf heeft vier nieuwe Android smartphones aangekondigd waarvan we er drie in de phablet-categorie kunnen plaatsen. Het topmodel is de Lenovo Vibe Z.

Lenovo heeft vandaag de Vibe Z, de S930 en de A859 geïntroduceerd. Het eerstgenoemde model is het meest aantrekkelijk qua specificaties, met onder meer een 5.5-inch ips lcd display, een 1.920 bij 1.080 pixels resolutie, een quadcore Qualcomm Snapdragon 800-processor, 2GB aan werkgeheugen, Android 4.3 Jelly Bean, en een 13 megapixel camera aan de achterzijde. Dit alles is verpakt in een zilveren of titanium behuizing. De Vibe Z heeft een adviesprijs van 549 dollar en wordt voorlopig niet in Europa gelanceerd.

Lenovo-Vibe-Z

De Lenovo S930 beschikt over een vergelijkbare behuizing en afwerking maar is voorzien van een iets groter display met een formaat van 6-inch. Verder is de phablet uitgerust met een 1.280 bij 720 pixels resolutie, front-facing speakers, een MediaTek quadcore-processor met een kloksnelheid van 1.6GHz, 1GB aan werkgeheugen, een 8 megapixel camera, Android 4.2 Jelly Bean en 8GB aan opslaggeheugen. De Lenovo S930 heeft een adviesprijs van 319 dollar en komt naar alle landen waar Lenovo momenteel smartphones gelanceerd heeft.

Lenovo-S930

De kleinste phablet van de drie is de Lenovo A859. Dit model is voorzien van een 5-inch ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, een MediaTek quadcore-processor met een kloksnelheid van 1.3GHz, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, Android 4.2 Jelly Bean en een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden. Ook dit model komt naar alle landen waar Lenovo reeds smartphones uitgebracht heeft en heeft een adviesprijs van 219 dollar.

Lenovo-A859

Alle drie de toestellen worden volgende week tijdens CES 2014 officieel gepresenteerd. Mogelijk krijgen we dan ook meer te horen over de Nederlandse beschikbaarheid.

  • Delen:

Reacties

  1. Marijke Heijnis
    24 februari, 2020 om 21:19

    Sam sunglasses tablet wachtwoord vergeten wat nu?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.