Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G Flex met gebogen display in februari te koop voor 749 euro

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2014, 10:43 CategorieAndroid

In oktober van vorig jaar introduceerde LG de G Flex, een 6-inch phablet met gebogen display. Dit model komt in februari eindelijk ook naar Nederland maar wel voor een forse adviesprijs van 749 euro.

LG G Flex

LG zelf omschrijft de G Flex als flexibele smartphone aangezien het display wanneer er veel kracht op uitgeoefend wordt inderdaad wat kan buigen, maar kijkend naar praktijkgebruik voldoet de term gebogen beter. Het toestel is voorzien van een 6-inch oled-paneel met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels en draait op een Qualcomm Snapdragon 800-processor met een kloksnelheid van 2.3GHz. Verder is de phablet voorzien van 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, een 13 megapixel camera aan de achterzijde, Bluetooth 4.0, 4G, NFC en een 3.500mAh batterij.

LG-G-Flex-2

Qua design is niet alleen het gebogen display bijzonder. De G Flex beschikt namelijk ook over een zelfhelende achterzijde. Lichte krassen die hierop verschijnen moeten volgens de Koreaanse fabrikant binnen een paar uur onzichtbaar zijn. Het apparaat bevat speciaal voor de gebruiker ontwikkelde en op het gebogen display afgestemde functies, zoals QTheater, Dual Window en Swing Lockscreen. Het geheel draait op Android 4.2.2 Jelly Bean.

Prijs en beschikbaarheid

De LG G Flex moet in februari van dit jaar in de Nederlandse winkels liggen en krijgt een adviesprijs van 749 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.