Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG presenteert G Pro 2 phablet tijdens MWC 2014

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2014, 10:54 CategorieAndroid

LG heeft vandaag bekendgemaakt dat de LG G Pro 2 tijdens MWC 2014 gepresenteerd zal worden. De nieuwe phablet, waarvan de specificaties nog niet onthuld zijn, beschikt waarschijnlijk over een 6-inch display.

Van 24 tot en met 27 februari vindt in Barcelona het Mobile World Congress 2014 plaats. Tijdens deze beurs worden er weer een hoop nieuwe smartphones, phablets en tablets gepresenteerd. Ook LG is van de partij en komt in ieder geval met de opvolger van de LG Optimus G Pro die begin 2013 gepresenteerd werd.

De specificaties van de LG G Pro 2 zijn door de Koreaanse fabrikant nog niet bekendgemaakt maar als we de geruchten mogen geloven beschikt het toestel over een 6-inch display met een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels. Verder zou de phablet voorzien zijn een Qualcomm Snapdragon 800-processor met een kloksnelheid van 2.3GHz, 3GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen, een 3.200mAh accu en een 16 megapixel camera waarmee video’s in Full HD-kwaliteit opgenomen kunnen worden. 

Het is nog niet duidelijk voor welke prijs de G Pro 2 in de markt gezet wordt en of het toestel naar Nederland en België komt. Meer details worden tijdens MWC 2014 bekendgemaakt door LG.

  • Delen:
LG Optimus G Pro
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.