Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG test Android 4.4 KitKat-update G Pad 8.3 en Optimus G Pro

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2014, 13:02 CategorieAndroid

Er zijn nog maar weinig tablets die een update naar de meest recente versie van Android, Android 4.4 KitKat, gekregen hebben maar verschillende fabrikanten lijken er aan te werken. Zo test LG momenteel de KitKat-update voor onder meer de G Pad 8.3 en de Optimus G Pro.

Een bron van PhoneArena heeft deze week User Agent Profiles gespot waaruit we op kunnen maken dat de Koreaanse fabrikant de Android 4.4 KitKat-update voor verschillende smartphones, phablets en de G Pad 8.3 tablet in ontwikkeling heeft. LG zou een update naar Android 4.2 Jelly Bean en Android 4.3 Jelly Bean voor een aantal apparaten over willen slaan en direct een update naar KitKat willen uitbrengen. 

Wat de update precies brengt voor gebruikers van LG’s toestellen is vooralsnog onduidelijk. Android 4.4 KitKat is met name gericht op betere prestaties voor toestellen met minimale specificaties. Daarnaast is Google Now onder handen genomen, wordt het maken van een back-up eenvoudiger, krijgt Hangouts een prominentere rol en moet printen vanaf je tablet of smartphone eenvoudiger worden. De verwachting is dat de update in maart van dit jaar uitgerold wordt.

Lees ook onze LG G Pad 8.3 review.

 • Delen:
LG G Pad 8.3
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

 1. Leroy
  20 januari, 2014 om 17:44

  Hey wordt de lg update ook voor smartphones of alleen voor tablets gebruikt??

  • Martijn Chel
   20 januari, 2014 om 18:07

   Zoals beschreven, ook voor smartphones. Zie ook de bron.

   • Leroy
    21 januari, 2014 om 17:49

    Is het al duidelijk was voor lg smartphones het krijgen of is het nog onbekend

 2. jiyong
  21 januari, 2014 om 11:56

  Kitkat heeft ook ondersteuning voor een IR poort

  • Leroy
   21 januari, 2014 om 17:38

   wat is een IR Poort

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.