LG test Android 4.4 KitKat-update G Pad 8.3 en Optimus G Pro

20 januari 2014 1 Minuut 5 Reacties
LG-G-Pad-8-3-review

Er zijn nog maar weinig tablets die een update naar de meest recente versie van Android, Android 4.4 KitKat, gekregen hebben maar verschillende fabrikanten lijken er aan te werken. Zo test LG momenteel de KitKat-update voor onder meer de G Pad 8.3 en de Optimus G Pro.

Een bron van PhoneArena heeft deze week User Agent Profiles gespot waaruit we op kunnen maken dat de Koreaanse fabrikant de Android 4.4 KitKat-update voor verschillende smartphones, phablets en de G Pad 8.3 tablet in ontwikkeling heeft. LG zou een update naar Android 4.2 Jelly Bean en Android 4.3 Jelly Bean voor een aantal apparaten over willen slaan en direct een update naar KitKat willen uitbrengen.

Wat de update precies brengt voor gebruikers van LG’s toestellen is vooralsnog onduidelijk. Android 4.4 KitKat is met name gericht op betere prestaties voor toestellen met minimale specificaties. Daarnaast is Google Now onder handen genomen, wordt het maken van een back-up eenvoudiger, krijgt Hangouts een prominentere rol en moet printen vanaf je tablet of smartphone eenvoudiger worden. De verwachting is dat de update in maart van dit jaar uitgerold wordt.

Lees ook onze LG G Pad 8.3 review.

Reacties (5)