Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech introduceert keyboard case voor Galaxy NotePRO en TabPRO

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2014, 17:34 CategorieAccessoires

Na de introductie van de Galaxy TabPRO 12.2 en de Galaxy NotePRO 12.2 komt Logitech met de Logitech PRO, een dunne beschermhoes met een ingebouwd full-size Bluetooth-toetsenbord. Deze case is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe tablets van Samsung. 

De Logitech PRO beschikt over een toetsenbord dat volgens de fabrikant zorgt voor eenzelfde type-ervaring als een laptop. Daarnaast beschikt de case over Android-sneltoetsen voor extra gemak bij het openen van bijvoorbeeld recent gebruikte apps, het quick panel en e-mail. De Logitech PRO beschikt daarnaast over een dual-view stand die de tabletsO in twee standen houdt: rechtop met het toetsenbord vrij om comfortabel te kunnen typen of plat met het toetsenbord verborgen voor het gemakkelijk surfen, lezen of gebruik van de S-pen.

Logitech-PRO-case-Galaxy-Pro-2

Door de duurzame en afwasbare buitenkant van de Logitech PRO is de voor- en achterkant van de tablet beschermd tegen stoten, krassen en morsen. Het SecureLock-systeem zorgt ervoor dat de Galaxy NotePRO of Galaxy TabPRO stevig bevestigd blijft met de folio door middel van low-profile clips. Dit systeem is volgens Logitech zo ontworpen dat de tablet niet per ongeluk uit de toetsenbord-folio valt, maar deze wel eenvoudig te plaatsen en verwijderen is.

De Logitech PRO is naar verwachting in Nederland beschikbaar vanaf begin februari 2014 voor een adviesprijs van 129,00 euro.

  • Delen:
Samsung Galaxy TabPRO 12.2
Android KitKat (4.4)
Samsung Galaxy NotePRO 12.2
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. Maurice
    21 maart, 2014 om 17:29

    Wanneer maakt Logitech een dunne beschermhoes met een ingebouwd full-size Bluetooth-toetsenbord voor de Galaxy note 10.1 2014 edition??

    Daar is ook behoefte en niet alleen vanuit mij.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.