Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft rolt firmware-update Surface Pro 2 opnieuw uit

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2014, 13:16 CategorieWindows

Afgelopen december rolde Microsoft een firmware-update voor de Surface Pro 2 uit maar deze werd al snel weer offline gehaald. Deze week is de softwaregigant begonnen met de tweede poging om de Surface Pro 2 van nieuwe firmware te voorzien.

Vlak voor kerst begon Microsoft met de uitrol van een update voor de Surface Pro 2. De update zou onder meer de stabiliteit van de tablet verbeteren en de mogelijkheid toevoegen voor het in slaapstand plaatsen van de tablet wanneer de cover dichtgeklapt wordt.

Echter ging het direct na de uitrol mis want verschillende gebruikers meldden dat de accu van de tablet binnen een mum van tijd leeg getrokken werd. Daarnaast klaagden diverse gebruikers over een foutmelding tijdens de installatie. Hierop trok Microsoft de update terug, met de belofte na de feestdagen met een oplossing te komen.

De feestdagen zijn inmiddels alweer even voorbij maar deze week lijkt de softwaregigant een oplossing voor de problemen gevonden te hebben. De firmware-update wordt inmiddels weer uitgerold, zo meldt ZDNet. De update is beschikbaar voor zowel diegenen die de eerste versie succesvol geïnstalleerd hebben als diegenen die de eerste update niet geïnstalleerd hebben.

Lees ook onze Microsoft Surface Pro 2 review.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 2
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.