Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijke afbeelding Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 duikt op

Geschreven door
Geplaatst op1 januari 2014, 12:15 CategorieAndroid

Ook in 2014 gaan we vrolijk door met geruchten over nieuwe tablets en Samsung mag dit jaar het spits afbijten. De Koreaanse fabrikant zou volgens recente geruchten binnenkort een 8.4-inch tablet lanceren en vandaag is mogelijk de eerste afbeelding van de tablet verschenen.

In onderstaande render, online gezet door Moveplayer, zien we mogelijk de inmiddels veelbesproken Galaxy Tab Pro 8.4. Ik zeg mogelijk omdat de website eerder afbeeldingen online gezet heeft waarmee gesjoemeld leek te zijn. Maar, als we er even vanuit gaan dat we hier daadwerkelijk Samsung’s nieuwste tablet zien dan kunnen we er in ieder geval uit opmaken dat de Koreaanse fabrikant vasthoudt aan het design dat met de Galaxy Note 3 en Galaxy Note 10.1 2014 geïntroduceerd werd. Zo zien we onder meer de zilverkleurige randen en de nep-lederen achterzijde terug.

Galaxy-Tab-Pro-8-4-lek

Over de specificaties van de Galaxy Tab Pro 8.4 is nog maar weinig bekend, afgezien van het formaat van 8.4-inch. Er gaan geruchten over een amoled-display dat voor een hoog contrast en diepe zwartwaarden zorgt, en waarschijnlijk wordt de tablet uitgerust met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. Qua overige specs zou de tablet grotendeels overeenkomen met de Galaxy Note 10.1 (2014) en dus beschikken over een werkgeheugen van 3GB en een Qualcomm Snapdragon 800-processor.

Voorlopig blijft het dus gissen wat we precies kunnen verwachten maar dat Samsung tijdens CES 2014 met een aantal nieuwe tablets komt lijkt zo goed als zeker. Naast geruchten over de Galaxy Tab Pro 8.4 gaan er ook al verschillende geruchten over een Galaxy Tab Pro 10.1, een goedkope Galaxy Tab 3 Lite, en een grote Galaxy Note Pro 12.2.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.