Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Huawei MediaPad 10 Link+ Android tablet duikt op

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2014, 10:53 CategorieAndroid

We hebben het afgelopen jaar zo nu en dan een tablet van Huawei voorbij zien komen maar het bedrijf wist niet echt zijn stempel te drukken op de tabletmarkt. In 2014 moet daar verandering in komen, met een compleet nieuwe line-up Android tablets. Eén van de nieuwe modellen lijkt de MediaPad 10 Link+ te zijn.

De MediaPad 10 Link werd afgelopen jaar door Huawei op de markt gebracht maar liet qua specificaties en beschikbaarheid nogal te wensen over. De tablet beschikte onder meer over een 10.1-inch ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quadcore K3V2-processor van Huawei zelf met een kloksnelheid van 1.2GHz, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslaggeheugen dan middels een microSD-kaart uitgebreid kon worden.

Voor 2014 heeft Huawei mogelijk een verbeterde versie van dit model gepland staan. Bij zowel de instantie voor Bluetooth certificeringen als bij de Wifi Alliance zijn namelijk deze week de eerste aanwijzingen voor het bestaan van de tablet opgedoken. De specificaties kunnen we er helaas niet uit opmaken, afgezien van het feit dat het om een 10.1-inch tablet met Android als besturingssysteem en zowel Wifi als Bluetoothgaat. De tablet heeft als modelnummer S10-S10-232L.

Wanneer Huawei de nieuwe tablet presenteert is niet duidelijk, mogelijk grijpt het bedrijf CES 2014 aan om de nieuwe tablets aan het publiek te tonen. Vorige maand dook er bij de Amerikaanse FCC overigens ook een andere tablet van Huawei op. Dit model zou beschikken over een compleet nieuw design.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.