Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nvidia TegraZone nu beschikbaar voor alle Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2014, 13:44 CategorieAndroid

De Nvidia TegraZone is inmiddels een bekende applicatie voor tablets die beschikken over een Tegra-processor van Nvidia, maar sinds deze week kunnen ook bezitters van andere Android tablets toegang tot de game-portal krijgen.

De TegraZone-app is ooit door Nvidia in het leven geroepen om gebruikers van Android tablets met een Tegra-processor te laten zien wat de mogelijkheden van de Tegra-processor zijn, met name op het gebied van grafische prestaties. In de game-portal worden games aangeboden die speciaal voor Tegra-apparaten geoptimaliseerd zijn. Deze games zijn echter ook in de Play Store te vinden en daar wordt je dan ook naar verwezen wanneer je een game wilt downloaden. De portal biedt ook reviews van games en informatie over nieuwe releases.

Chipfabrikant Nvidia heeft deze week een update voor de TegraZone-applicatie uitgebracht waarmee de app ook geïnstalleerd kan worden op tablets die beschikken over een processor van een andere fabrikant. Je kunt hiermee echter niet de voor Tegra-chips geoptimaliseerde games op een non-Tegra tablet spelen maar gelukkig zijn van de meeste games ook non-Tegra versies beschikbaar.

Nvidia-TegraZone

Daarnaast brengt de update van de TegraZone-app ondersteuning voor Google Play Services met reviews en achievements, een Google+ inlog voor een gepersonaliseerde ervaring, de mogelijkheid om games te delen via social media en TegraZone Collections met uitgelichte games.

  • TegraZone
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.