Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Onbekende Samsung SM-T535, SM-T531 en SM-T530 tablets gespot

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2014, 15:08 CategorieAndroid

Samsung heeft de afgelopen maanden heel wat nieuwe tablets gelanceerd, waaronder de high-end Galaxy TabPRO en Galaxy NotePRO modellen. Toch lijkt de Koreaanse fabrikant nog niet achterover te gaan zitten want vandaag zijn onbekende modelnummers van mogelijk nieuwe tablets opgedoken.

In de database van de Bluetooth SIG is deze week informatie opgedoken over de Samsung SM-T531, een modelnummer dat duidt op een tablet maar niet overeenkomt met modelnummers van eerder gelanceerde tablets. PhoneArena is met deze informatie verder opzoek gegaan en kwam uit op importdocumenten van Zauba, een instantie in India. Hierin wordt de SM-T531 omschreven als een 10.1-inch tablet, en daarnaast zijn in deze documenten de 8-inch SM-T530 en SM-T535 tablets opgedoken.

Het opvallende is dat Samsung voor verschillende schermformaten tot op heden verschillende modelnummers gebruikt heeft. Zo is heeft 10.1-inch Galaxy TabPRO de modelnummers SM-T520 (WiFi) en SM-T525 (4G). In dezelfde serie, in dit geval de SM-T53x-serie, zou je dan geen verschillende formaten verwachten. Mogelijk komen de tablets echter overeen qua displaytechniek, zo speculeert PhoneArena. Er gaan al een tijdje geruchten over nieuwe Samsung tablets met Super amoled display en zelfs ook over 8-inch en 10.1-inch tablets met amoled display.

Tijdens CES 2014 hebben we niks van Samsung vernomen op het gebied van amoled. Zou Samsung tijdens MWC 2014, ’s werelds grootste beurs voor mobiele elektronica, nieuwe amoled-tablets tonen? Tot nu toe heeft de Koreaanse fabrikant alleen de Galaxy Tab 7.7 met amoled-display uitgebracht.

  • Delen:
Samsung Galaxy TabPRO 10.1
Android KitKat (4.4)
Samsung Galaxy TabPRO 12.2
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.