Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung begint productie amoled-displays voor tablets’

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2014, 11:36 CategorieAndroid

We zien de laatste tijd fabrikanten met name op het gebied van resolutie forse stappen maken maar graag zouden we ook de displaytechniek verbeterd zien worden. Samsung heeft al eens laten zien dat met een amoled-display een indrukwekkende beeldkwaliteit gecreëerd kan worden en daarom is het goed nieuws dat de Koreaanse fabrikant op het punt staat om de productie van amoled-displays weer op te starten.

Volgens het Koreaanse ETNews, dat meestal goed geïnformeerd is over de plannen van Koreaanse fabrikanten, is Samsung van plan om begin volgende maand de productie van amoled-displays voor tablets op te starten, te beginnen met een 8-inch display. Dit komt overeen met eerdere geruchten over 8-inch en 10-inch tablets met amoled-display van de Koreaanse fabrikant. Ook zagen we vorige week in importdocumenten informatie terug over een nog onaangekondigde serie tablets met 8-inch en 10.1-inch displays.

De kans dat we binnenkort na lang wachten weer een amoled-tablet van Samsung zien lijkt dus weer wat groter te worden. Mogelijk grijpt de Koreaanse fabrikant het Mobile World Congress 2014 aan om de nieuwe modellen aan het publiek te tonen. Deze beurs gaat eind februari van start in Barcelona.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.