Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung begint uitrol Android 4.4 KitKat voor de Galaxy Note 3

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2014, 11:10 CategorieAndroid

Samsung is vandaag begonnen met de uitrol van de Android 4.4 KitKat-update voor de Galaxy Note 3. De update wordt momenteel uitgerold in Polen en zal op korte termijn ook in Nederland beschikbaar zijn.

Android 4.4 KitKat voor de Note 3

Er zijn op dit moment nog maar weinig toestellen die een update naar de meest recente versie van Android gehad hebben en hoewel Samsung niet vaak voorop loopt met updates is de Note 3 één van de eerste phablets die de update kan verwachten. Android 4.4.2 KitKat brengt onder meer een nieuw design van de statusbar-icoontjes en verbeterde prestaties.

Snel naar Nederland

Momenteel wordt de update in Polen verspreid maar de verwachting is dat Android 4.4 KitKat ook snel voor gebruikers in Nederland en België beschikbaar gesteld wordt. Het gaat hier enkel om de variant van de Galaxy Note 3 met een Snapdragon 800-processor. Deze versie wordt ook in Nederland verkocht. 

Officiële ROM installeren

Mocht je niet kunnen wachten dan kun je via deze pagina een recente officiële ROM downloaden. Dit is echter geheel op eigen risico en het maken van een back-up is dan ook aan te raden.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 3
Android Lollipop (5.0)

Reacties

  1. Tot. Brouwer
    03 februari, 2014 om 16:14

    Inmiddels is het 2 februari en ik heb nog geen update voor mijn Note 3 ontvangen… En niemand die mij kan vertellen wanneer ik die dan wel kan verwachten…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.