Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 3 Lite duikt op bij Nederlandse webwinkels

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2014, 14:54 CategorieAndroid

Er gaan al een tijdje geruchten dat Samsung werkt aan een goedkopere versie van de populaire Galaxy Note 3, maar tot op heden heeft de Koreaanse fabrikant nog niks van zich laten horen. Toch lijkt een lancering nabij want de Lite-versie is bij een aantal webwinkels opgedoken.

Over de naam is nog wat onduidelijkheid want zowel Galaxy Note 3 Lite als Galaxy Note 3 Neo worden in geruchten genoemd. Over de specificaties lijkt iedereen het echter eens te zijn. Zo moet de phablet een 5.5-inch display met een 1.280 bij 720 pixels resolutie krijgen, beschikken over een hexacore-processor en uitgerust zijn met 2GB aan werkgeheugen. Verder zou de Lite-versie beschikken over 16GB aan opslaggeheugen, een 3.100mAh accu, een microSD-kaart, Bluetooth 4.0, een microUSB 3.0-poort, een 8 megapixel camera aan de achterzijde. Het geheel zou draaien op Android 4.3 Jelly Bean.

Samsung heeft de Galaxy Note 3 Lite nog niet officieel aangekondigd, maar de website Nieuwemobiel meldt vandaag dat een aantal webwinkels het toestel al online heeft gezet. Zo biedt Centralpoint de phablet, welke N7505 als modelnummer heeft meegekregen, al aan voor een prijs van zo’n 560 euro. We mogen er echter vanuit gaan dat deze prijs niet klopt want voor dat bedrag krijg je de huidige Galaxy Note 3. Het toestel zou volgens de winkel begin februari beschikbaar zijn.

De verwachting is dat Samsung de Galaxy Note 3 Lite of Neo tijdens MWC 2014 officieel presenteert maar mochten de webwinkels de informatie daadwerkelijk al van Samsung ontvangen hebben dan zou de Koreaanse fabrikant het toestel ook binnenkort al kunnen lanceren.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 3
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.