Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy NotePRO vanaf 7 februari te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2014, 13:48 CategorieAndroid

Samsung heeft tijdens CES 2014 maar liefst vier nieuwe high-end tablets aangekondigd, waaronder de Galaxy NotePRO met 12.2-inch display. Dit model ligt vanaf 7 februari in de Nederlandse winkels en kan, net als de Galaxy TabPRO tablets, reeds besteld worden.

Galaxy NotePRO

Op 6 februari introduceert Samsung de nieuwe tablets in de Galaxy NotePRO- en Galaxy TabPRO-serie tijdens een evenement in Amsterdam, waar ook wij bij aanwezig zijn. Een dag later moet één van de nieuwe tablets al in Nederland te koop zijn. De Galaxy NotePRO kan vanaf 7 februari voor een prijs van 749 euro gekocht worden. Hiervoor krijg je onder meer een 12.2-inch display met een 2.560 bij 1.600 pixels resolutie, een Snapdragon 800 quadcore-processor, 32GB aan opslaggeheugen en natuurlijk de bekende S-Pen stylus.

Samsung-Galaxy-NotePRO-12-2

Galaxy TabPRO

Een aantal weken later, waarschijnlijk begin maart, verschijnen de nieuwe Galaxy TabPRO tablets in Nederland. Deze serie bestaat uit de Galaxy TabPRO 8.4 met 8.4-inch display, de Galaxy TabPRO 10.1 met 10.1-inch display en de Galaxy TabPRO 12.2 met 12.2-inch display. Alle drie de modellen draaien op Android 4.4 KitKat, beschikken over een Snapdragon 800 of Samsung Exynos-processor en zijn voorzien van een 2.560 bij 1.600 pixels resolutie.

Alle specificaties en prijzen

Voor alle overeenkomst en verschillen kun je de nieuwste Samsung tablets vergelijken in onze tablet database. Hier vind je ook alle prijzen en lanceerdata.

  • Delen:
Samsung Galaxy NotePRO 12.2
Android KitKat (4.4)
Samsung Galaxy TabPRO 12.2
Android KitKat (4.4)
Samsung Galaxy TabPRO 10.1
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. Lars
    25 januari, 2014 om 12:30

    Mooi! Laat maar komen, kan niet wachten….. ik ga wel voor de 10.1 versie!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.