Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung kondigt goedkopere Galaxy Note 3 Neo aan

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2014, 12:00 CategorieAndroid

Na vele geruchten heeft Samsung vandaag de Galaxy Note 3 Neo officieel aangekondigd. De phablet heeft een formaat van 5.5-inch en moet in maart in de Nederlandse winkels liggen voor een prijs van 579 euro.

De Galaxy Note 3 Neo is een kleinere en goedkopere versie van de Galaxy Note 3 die al een tijdje in Nederland te koop is. Het toestel is voorzien van eenzelfde Super amoled-display als dat van de tweede generatie Galaxy Note, met een formaat van 5,55-inch en een resolutie van 1.280 bij 720 pixels.

Onder de motorkap is de phablet voorzien van een Exynos 5260-processor met zes kernen; vier ARM Crotex A7-kernen en twee ARM Cortex A15-kernen. Deze worden vergezeld door een Mali T624 grafische processor en 2GB aan werkgeheugen.

Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-3

Verder beschikt de phablet over 16GB aan opslaggeheugen dat middels een microSD-kaart uitgebreid kan worden, Bluetooth 4.0, wifi b/g/n/ac, een 3.100mAh accu, 3G/4G communicatie, een infrarood-poort en Android 4.3 Jelly Bean als besturingssysteem. Vanzelfsprekend wordt het toestel uitgerust met de bekende S-Pen stylus van Samsung en ligt de TouchWiz interface over Android heen. De Galaxy Note 3 Neo heeft een afmeting van 148 x 77 x 8,6 millimeter en weegt 163 gram.

De Samsung Galaxy Note 3 Neo moet in maart naar Nederland komen voor een adviesprijs van 579 euro, iets meer dan momenteel voor de beter uitgeruste Galaxy Note 3 betaald moet worden. Het is dan ook waarschijnlijk dat de prijs snel zal dalen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 3
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Note 3 Neo
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.