Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung ziet aantal verkochte tablets fors stijgen

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2014, 10:37 CategorieAndroid

In de tabletmarkt zijn er maar een paar spelers die het grootste deel van de markt hebben en Samsung is nog steeds één van de grotere spelers. De Koreaanse fabrikant heeft deze week bekendgemaakt de afgelopen drie maanden weer fors meer tablets verkocht te hebben.

Tijdens de presentatie van de laatste kwartaalcijfers maakte Samsung bekend dat er fors meer tablets van het bedrijf over de toonbank zijn gegaan. Dit is volgens het bedrijf zelf te danken aan de lancering van verschillende nieuwe tablets in de Galaxy Tab 3-serie en de lancering van de high-end Galaxy Note 10.1 2014 Edition. De groei is volgens de Koreaanse fabrikant met name te zien in europa en de Verenigde Staten. Consumenten zijn in deze regio’s vaker voor een Samsung tablet gegaan. 

De verwachting is dat de vraag naar tablets iets zal afnemen maar dat weerhoudt Samsung er niet van het assortiment de komende tijd weer flink uit te breiden. Zo heeft de Koreaanse fabrikant reeds vier nieuwe high-end tablets aangekondigd, waaronder de Galaxy NotePRO 12.2 en de Galaxy TabPRO 10.1. Ook komt er een budget Galaxy Tab 3 tablet op de markt en gaan er geruchten over de komst van nieuwe Samsung tablets met amoled-display. Eind februari vindt in Barcelona MWC 2014 plaats en zal Samsung naar alle waarschijnlijkheid nieuwe tablets presenteren.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)
Android Jelly Bean (4.3)
Samsung Galaxy TabPRO 10.1
Android KitKat (4.4)
Samsung Galaxy Tab 3 (8.0)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.