Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony onthult VAIO Flip 11A convertible met Windows 8

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2014, 10:24 CategorieWindows

Afgelopen september presenteerde Sony tijdens IFA 2013 een nieuwe line-up Windows 8 apparaten, met onder meer de VAIO Flip 13A en VAIO Flip 15A convertibles. Deze week wordt er ook een kleinere convertible aan het assortiment toegevoegd; de VAIO Flip 11A.

De modellen in de VAIO Fit Multi-flip-serie zijn zogenaamde convertibles, wat inhoudt dat het display om verschillende manier gekanteld kan worden. Zo is er de normale laptopmodus, een presentatie modus en een tabletmodus wanneer het display over het toetsenbord ligt. Het kantelmechanisme is uitgerust met magneten waardoor het display in elke positie stevig op zijn plek blijft. Ook kan het mechanisme middels een knop onder het display op slot gezet worden.

Sony-VAIO-Flip-11A

De VAIO Flip 11A is met een formaat van 11-inch het kleinste model in de serie en beschikt over een ips lcd display met een Full HD-resolutie en Sony’s eigen Triluminos-techniek voor een optimale kleurweergave. Verder beschikt het apparaat over een 8 megapixel camera, een N-trig digitizer met stylus-ondersteuning, een Intel Atom Bay Trail quadcore-processor of een Intel Core Haswell-chip en maximaal 8GB aan werkgeheugen.

Sony-VAIO-Flip-11A-3

De Sony VAIO Flip 11A moet volgende maand in de VS verschijnen voor een prijs vanaf 799 dollar. Of de convertible ook naar Nederland komt is nog niet duidelijk. Sony heeft voor de Nederlandse markt onlangs wel de 11.6-inch VAIO Tap 11, een stand-alone Windows 8 tablet met keyboard cover, gelanceerd.

  • Delen:
Sony VAIO Fit Multi-flip 13A
Windows 8
Sony VAIO Tap 11
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.