Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Swiftkey lanceert Note-app voor iPad en iPhone

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2014, 15:36 CategorieApplicaties

Als je een iPhone of iPad hebt dan heb je maar weinig keuze qua keyboard. Het is namelijk niet mogelijk voor derden om een alternatief keyboard te introduceren en dat betekent ook dat het op Android populaire Swiftkey keyboard zijn weg nog niet naar iOS gevonden heeft. Toch heeft Swiftkey een manier gevonden om het toetsenbord naar de iPad en iPhone te brengen; door de introductie van Swiftkey Note.

Swiftkey-Note

Swiftkey Note is een notitie-applicatie voor de iPad en iPhone waarbinnen het bekende keyboard van de ontwikkelaar gebruikt kan worden. Dit on-screen toetsenbord staat bekend om de slimme woordvoorspellingen en veegbewegingen waardoor typen sneller en eenvoudiger gemaakt wordt. Deze versie van Swiftkey is een stuk minder uitgebreid dat de mogelijkheden die in de app voor Android geboden worden. In principe is krijgt je het standaard iOS 7 keyboard voorgeschoteld, maar dan met een extra balk bovenin voor de woordvoorspellingen en styling-opties. Naar mate je het keyboard langer gebruikt, leert deze meer over de woorden en zinnen die je regelmatig gebruikt.

Swiftkey Note kan door bezitters van een iPad, iPod en iPhone gebruikt worden voor het maken van notities en beschikt over integratie met Evernote waardoor je notities direct zichtbaar zijn in je Evernote account. Het Swiftkey keyboard kan alleen binnen de Note-app gebruikt worden maar is wel uitgerust met de stijl van het iOS 7 keyboard. Momenteel worden vijf talen ondersteund; Engels, Frans, Spaans, Duits en Italiaans. De app is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Swiftkey Note
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.