Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Skype voor iPhone en iPad maakt videobellen in HD mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2014, 11:02 CategorieApplicaties

Skype is één van de meest populaire diensten voor chatgesprekken en videogesprekken, met name ook op tablets. De iOS-app van Skype, geschikt voor de iPhone en de iPad, heeft vandaag een update gekregen waarmee videobellen in HD-kwaliteit mogelijk gemaakt wordt.

De nieuwste versie van Skype voor de iPhone en iPad, met versienummer 4.1.7, brengt een aantal bugifxes en verbeteringen onder de motorkap. Daarnaast krijgen gebruikers de mogelijkheid om videogesprekken met hogere beeldkwaliteit te voeren, zowel wat betreft het versturen als het ontvangen van video. Deze toevoeging is echter alleen geschikt voor apparaten met Apple’s nieuwste A7-processor. Dit zijn de onlangs geïntroduceerde iPad Air, de iPad mini retina en de iPhone 5S. 

Ook brengt de nieuwste versie van Skype de mogelijkheid om chatberichten voortaan weer te laten geven terwijl de Skype-applicatie gesloten is en de iPad of iPhone vergrendeld is. Een laatste interessante vernieuwing is de, volgens ontwikkelaar Microsoft, verbeterde synchronisatie tussen verschillende apparaten. Berichten zouden tussen al je apparaten waarop de app geïnstalleerd staat nu sneller gesynchroniseerd moeten worden.

Skype is gratis te downloaden uit de Apple App Store en is geschikt voor elke iPad en iPhone met minimaal iOS 5.

  • Skype
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.