Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Twitter voor Android maakt bewerken foto’s mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2014, 14:33 CategorieAndroid

Twitter rolt met regelmaat update suit voor haar apps en deze keer is het de beurt aan de Android-versie van de app. Na de update is het onder meer mogelijk om foto’s te bewerken voordat je ze de wereld instuurt.

De Twitter-app voor Android tablets en smartphones maakt het mogelijk foto’s te bewerken voordat ze op je tijdlijn geplaatst worden. Zo kun je foto’s bijsnijden naar een drietal formaten, waaronder een vierkant, en positioneren binnen het gekozen kader. Ook is het mogelijk een aantal Instagram-achtige filters over je foto’s te leggen. Dit alles zonder dat je hiervoor de app moet verlaten. 

Verder heeft Twitter naar eigen zeggen de inlogprocedure verbeterd, kun je eenvoudiger en sneller andere Twitteraars benoemen (taggen) zodra je een foto publiceert waarin ze te zien zijn, en worden als er geen nieuwe tweets gevonden worden na het naar beneden vegen suggesties voor personen, bedrijven en onderwerpen die mogelijk interessant zijn om te volgen getoond. Op deze manier wil Twitter je verleiden meer interessante mensen, tweets en onderwerpen te ontdekken.

De Twitter-app voor Android kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store. De nieuwe features worden volgens de dienst ook snel naar de iPhone uitgerold.

  • Twitter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.