Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video Asus Transformer Book Duet (TD300) kort online verschenen

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2014, 11:04 CategorieAndroid

Dat Asus met een dual-boot tablet/notebook zou komen leek door de vele geruchten al zo goed als zeker maar vandaag heeft de Taiwanese fabrikant de komst van het apparaat zelf per ongeluk bevestigd. Asus heeft namelijk kort een video online gezet waarin de Transformer Book Duet (TD300) gedemonstreerd wordt.

De Italiaanse collega’s van Androidworld waren de eersten die de video tegenkwamen maar waren helaas niet snel genoeg om er een kopie van te maken. Asus heeft de video reeds offline gehaald en hetgeen waar we het nu mee moeten doen is een screenshot. 

De Asus Transformer Book Duet (TD300) is een zogenaamde dual-boot tablet/notebook. Dit houdt in dat het apparaat met zowel Android als Windows 8 uitgerust is en je tijdens het gebruik kunt schakelen tussen de besturingssystemen. We hebben de video niet gezien, maar volgens de Italiaanse collega’s wordt er binnen 8 seconden tussen Android en Windows 8 geschakeld.

Asus noemt het apparaat ‘quad-mode’ en verwijst hiermee naar het gebruik als Windows 8 tablet, Windows 8 laptop, Android tablet en Android laptop. De specificaties en andere kenmerken van het apparaat zijn nog niet bekend maar als we de geruchten mogen geloven beschikt het apparaat over een Intel Haswell-processor, wifi, Bluetooth, en een 10.1-inch display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels.

We gaan vast en zeker meer van de Transformer Book Duet zien tijdens CES 2014. Deze beurs gaat volgende week van start in Las Vegas dus houd Tablets Magazine in de gaten voor het laatste nieuws.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.