Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

VLC app voor iPad en iPhone geüpdatet met iOS 7-uiterlijk

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2014, 19:35 CategorieApplicaties

Videospeler VLC heeft vandaag een grote update gehad op de iPad en iPhone. Wat het meest opvalt is het nieuwe design, dat nu gebaseerd is op het platte en simpele uiterlijk van iOS 7. Als je de app voor de eerste keer opstart krijg je nu ook een korte uitleg over de app en de basisfuncties.

Nieuwe uploadfuncties

Ook nieuw is de integratie met Dropbox en Google Drive. Bestanden die je opgeslagen hebt via een van deze diensten, kunnen nu in de app worden afgespeeld. Ook de WiFi upload werkt nu stukken beter en sneller. Met WiFi upload hoef je je iPad of iPhone niet meer met de computer te verbinden om bestanden in VLC te plaatsen, maar kan je dat draadloos doen.

VLC-iPad-2

Gestures

Verder kan de app door de update met meer formaten overweg en zijn er nieuwe multi-touch bewegingen toegevoegd. Als je met twee vingers op het scherm drukt pauzeert een video meteen, en met swipes kun je de helderheid van je scherm aanpassen, het volume verhogen of verlagen en de positie waarin je in de film bent veranderen. Als laatste is de media bibliotheek verbeterd. Hierin staan alle bestanden die je opgeslagen hebt in VLC, zoals muziek albums en tv-shows.

De app, welke voorzien is van de update, is gratis te downloaden in de App Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.