Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ziggo TV-app nu ook compatibel met goedkope Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2014, 11:28 CategorieAndroid

De Ziggo TV-app voor Android heeft al sinds de lancering te maken met compatibiliteitsproblemen met goedkopere Android tablets. Ziggo zegt een groot deel van deze problemen in de nieuwe versie van de app opgelost te hebben. Met de Ziggo TV-app voor Android kunnen bezitters van Androdi tablets en smartphones naar live tv-uitzendingen kijken, mits ze een abonnement bij het kabelbedrijf hebben. 

Volgens Ziggo kan de nieuwe versie van de applicatie, versie 3.2.1, door een vernieuwde videospeler op meer goedkope Android tablets gebruikt worden. Toch wil Ziggo geen garanties geven want het is volgens het kabelbedrijf onmogelijk om alle apparaten die te koop zijn in combinatie met de applicatie te testen. Daarbij blijft het bedrijf vasthouden aan de ‘root-controle’ waardoor tablets en smartphones met root-toegang niet ondersteund worden.

Naast een nieuwe speler met bredere ondersteuning voor goedkopere tablets brengt de nieuwe versie van de applicatie ook hardwareversnelling. Hierdoor kunnen duurdere tablets, welke beschikken over deze optie, video’s in hogere kwaliteit afspelen. Toch lijkt dit op sommige tablets voor problemen te zorgen aangezien verschillende bezitters van de high-end Sony Xperia Tablet Z melden dat de app helemaal niet meer werkt.

  • Ziggo TV
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.