Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel onthult OneTouch POP 7S tablet met 4G en Android 4.4 KitKat

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2014, 10:01 CategorieAndroid

Alcatel heeft tijdens MWC 2014 de nieuwe OneTouch POP 7S tablet gepresenteerd. Deze 7-inch tablet beschikt standaard over 4G voor mobiel internet en draait op het eind vorig jaar gepresenteerde Android 4.4 KitKat.

4G lijkt de trend van MWC 2014, zeker als we kijken naar de tablets die aangekondigd worden. Veel modellen worden standaard uitgerust met een 4G-module voor mobiel internet, waaronder ook de OneTouch POP 7S tablet van Alcatel. 

Alcatel-OneTouch-POP-7S

De tablet is voorzien van een 7-inch ips lcd display met een wat magere resolutie van 1.024 bij 600 pixels en het geheel wordt aangestuurd door een Qualcomm quadcore-processor met een kloksnelheid van 1.2GHz. Veel details ontbreken nog maar de tablet is in ieder geval voorzien van een 3 megapixel camera aan de achterzijde, een VGA webcam aan de voorzijde en Android 4.4 KitKat als besturingssysteem.

Alcatel-OneTouch-POP-7S-3

De tablet heeft een gewicht van 285 gram en is 8,9 millimeter dun. Kijkend naar de resolutie en de plastic behuizing mogen we er van uitgaan dat de OneTouch POP 7S tablet in het low-end segment van de markt geplaatst wordt. De prijs en beschikbaarheid van dit model zijn echter nog niet door Alcatel bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.