Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus begint verkoop VivoTab Note 8 in Europa

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2014, 10:29 CategorieWindows

Na de presentatie in januari, tijdens CES 2014, is Asus deze week begonnen met de verkoop van de VivoTab Note 8 in Europa. Deze kleine Windows 8 tablet wordt verkocht voor een prijs vanaf 299 euro.

2014 wordt het jaar van de kleine Windows 8 tablets. Meerdere fabrikanten hebben al modellen met een formaat van rond de 8-inch aangekondigd. Zo hebben we de Lenovo Miix2 al voorbij zien komen, heeft Toshiba de Encore gelanceerd en hebben we onlangs de Acer Iconia W4 aan een uitgebreide review onderworpen. Ook Asus heeft een 8-inch tablet gelanceerd; de VivoTab Note.

De Asus VivoTab Note 8 beschikt over een 8-inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en draait op een Intel Atom Bay Trail Z3740-processor met 2GB aan werkgeheugen. De tablet is voorzien van 32GB of 64GB aan opslaggeheugen wat uitgebreid kan worden met een microSD-kaart, beschikt over twee camera’s en wordt geleverd met een Wacom active digitizer stylus waarmee op het display getekend en geschreven kan worden.

Asus-VivoTab-Note-8-sleeve

De tablet wordt uitgerust met Windows 8.1-software en Office 2013 Home & Student Edition wordt gratis meegeleverd. De 32GB-versie wordt in Duitsland reeds verkocht voor 299 euro, terwijl de 64GB-variant 349 euro kost. Wanneer de tablet naar Nederland komt is nog niet bekend maar de lancering zal niet lang meer op zich laten wachten. 

Bekijk alle specificaties en features op de productpagina van de Asus VivoTab Note 8.

  • Delen:
Asus VivoTab Note 8 (M80TA)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.