Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus brengt Android 4.3-update voor MeMO Pad FHD 10 uit

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2014, 17:32 CategorieAndroid

Het is alweer even geleden dat een tablet van Asus een update kreeg naar een nieuwe versie van Android maar sinds deze week wordt in Nederland de update naar Android 4.3 Jelly Bean uitgerold voor de MeMO Pad FHD 10.

Android 4.3-update

De Asus MeMO Pad FHD 10 is alweer een aantal maanden te koop in Nederland end raait vanuit de winkel op Android 4.2.2 Jelly Bean. Deze versie geeft onder meer toegang tot nieuwe functies van Google Now en de mogelijkheid om accounts voor verschillende gebruikers in huis aan te maken.  Via onze Vraag & Antwoord sectie kregen we vandaag de melding dat er inmiddels een update voor de tablet beschikbaar is waarmee de Android-versie naar Android 4.3 Jelly Bean gebracht wordt.

Android 4.3 Jelly Bean brengt onder meer ondersteuning voor Bluetooth Low Energie en verbeterde locatiebepaling middels wifi. Ook wordt er de mogelijkheid voor beperkte gebruikersaccounts toegevoegd. Hoe dit precies werkt lees je in ons artikel over het instellen van gebruikersaccounts op je Android tablet.

Review en specificaties

Voor meer informatie over de tablet zelf kun je terecht op de productpagina van de Asus MeMO Pad FHD 10 of je kunt onze uitgebreide Asus MeMO Pad FHD 10 review doornemen. De belangrijkste pluspunten van deze tablet zijn het goede hoge resolutie display en de prima bouwkwaliteit.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad FHD 10 (ME302C)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.