Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus lanceert draadloos laadstation voor de Google Nexus 7 (2013)

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2014, 10:58 CategorieAccessoires

Asus heeft deze week twee nieuwe accessoires voor de Google Nexus 7 (2013) aangekondigd. De meest interessante accessoire is een draadloos laadstation waarmee de tablet dus draadloos opgeladen kan worden. De twee docks voor de Nexus 7 (2013) werden in januari al aangekondigd maar zijn nu officieel in Europa verkrijgbaar. 

Draadloos laadstation

Het draadloze oplaadstation heeft de naam PW100 meegekregen en maakt gebruik van de Qi-standaard voor het draadloos opladen van de tablet. Je zet je tablet simpelweg tegen het compacte dock en het opladen gaat van start. De PW100 is echter ook compatibel met andere tablets en smartphones die de Qi-standaard ondersteunen. Het prijs van dit dock ligt op 69 euro en is via de Asus webshop te koop.

Lees ook onze review van draadloze Qi-laders voor de Nexus 7.

Google Nexus 7 dock

De andere accessoire is een dock dat speciaal voor de Nexus 7 (2013) ontwikkeld is. Het dock kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden, beschikt over een connector voor de tablet en kan middels de HDMI-uitgang met een tv gekoppeld worden. Het dock is voorzien van een USB-aansluiting voor het opladen van de tablet. De prijs van deze accessoire ligt op 39 euro en ook dit dock is te koop via de webshop van Asus.

  • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.