Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus lanceert goedkopere Padfone Infinity Lite met Snapdragon 600-chip

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2014, 13:19 CategorieAndroid

Gisteren dook informatie op over de nog onaangekondigde Asus Padfone Infinity Lite, een goedkopere versie van de New Padfone die in de Nederlandse winkels ligt. Vandaag heeft Asus het apparaat officieel gelanceerd in thuisland Taiwan.

De Asus Padfone Infinity Lite blijkt inderdaad een iets minder geavanceerde en krachtige versie van de New Padfone te zijn. Dit model ligt inmiddels in de Nederlandse winkels voor een prijs van 599 euro (losse smartphone) en 749 euro (smartphone plus tablet). 

Het nieuwe model is nog steeds een typische Padfone waarbij de smartphone achterin een tablet geschoven kan worden om op groot scherm te werken. De smartphone wordt echter ook los verkocht. In Taiwan heeft de Lite-versie een omgerekende prijs van 336 euro voor alleen de smartphone en 170 euro voor de tablet meegekregen.

ASUS-Padfone-Infnity-2013

Voor dit bedrag krijg je nog steeds aantrekkelijke specificaties. De tablet heeft een formaat van 10.1-inch en beschikt over een 1.920 bij 1.200 pixels resolutie. De smartphone is voorzien van een 5-inch display en een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. Verder is de smartphone, die ook de tablet aanstuurt wanneer gekoppeld, voorzien van een qualcomm Snapdragon 600-processor met een kloksnelheid van 1.7GHz, 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezen. De smartphone is uitgerust met een 2.400mAh accu en de tablet heeft een 5.000mAh accu meegekregen.

Voorlopig wordt de Asus Padfone Infinity Lite alleen in Taiwan verkocht. De combinatie heeft een omgerekende prijs van 500 euro, wat niet verkeerd is voor een smartphone en tablet met dergelijke specificaties. Of Asus dit model ook op de Europese markt brengt en mogelijk tijdens MWC 2014 presenteert is niet bekend.

Lees ook onze review van de Asus New Padfone.

  • Delen:
ASUS The New Padfone
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.