Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Padfone 2 en New Padfone krijgen update naar Android 4.4 KitKat

Geschreven door
Geplaatst op28 februari 2014, 10:34 CategorieAndroid

Asus heeft officieel laten weten dat de in 2012 gelanceerde Padfone 2 en de eind vorig jaar geïntroduceerde New Padfone een update naar Android 4.4 KitKat kunnen verwachten. De updates worden tegen het einde van het tweede kwartaal verspreid.

Asus is al jaren één van de fabrikanten die tablets snel voorziet van nieuwe software maar de laatste paar maanden laat ook de Taiwanese fabrikant gebruikers wachten. Gelukkig wordt er wel aan updates gewerkt en krijgen ook wat oudere modellen een update naar een recente versie van Android. Uit de Padfone-familie krijgen in ieder geval de Padfone 2 en de New Padfone een update naar Android 4.4 KitKat.

Naast de nieuwe functies die standaard met Android 4.4 KitKat komen brengt Asus een vernieuwde skin. Deze skin gaat onder de naam Asus ZenUI en biedt volgens de Taiwanese fabrikant een compleet nieuwe manier voor gebruikers om met hun mobiele apparaat te werken. 

Asus introduceerde onlangs een aantal nieuwe modellen in de Padfone-familie, waaronder de Padfone mini met 4.3-inch smartphone en 7-inch tablet. Dit model komt waarschijnlijk ergens in de komende maanden naar Nederland voor een prijs van 379 euro. De high-end New Padfone is reeds een aantal weken in Nederland te koop voor een prijs van 799 euro. 

Lees ook onze Asus New Padfone review.

  • Delen:
ASUS The New Padfone
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.