Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Asus Transformer Book T200 met 11.6-inch display verschijnt in mei’

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2014, 10:20 CategorieWindows

Afgelopen week dook een roadmap van Asus op waarin we een nog onaangekondigde Transformer Book T200 terugzagen. Volgens nieuwe geruchten moet deze hybride Windows 8 tablet in mei of juni gepresenteerd worden.

De Asus Transformer Book-serie bestaat inmiddels uit aardig wat modellen, waaronder de Transformer Book T100 die sinds eind vorig jaar in Nederland te koop is. Dit model, dat bestaat uit een 10.1-inch tablet en een keyboard dock, draait op een Intel Bay Trail-processor en Windows 8.1-software. De T100 kan in Nederland gekocht worden voor een prijs van 349 euro.

Lees ook onze Asus Transformer Book T100 review.

Transformer Book T200

In mei of juni van dit jaar moet de iets grotere Transformer Book T200 op de markt verschijnen, aldus Digitimes. Dit model beschikt waarschijnlijk over een 11.6-inch display dat voorzien is van een Full HD-resolutie. Ook is het aannemelijk dat de T200 Intel’s nieuwste Bay Trail-processor met 64bit-ondersteuning krijgt en dus mogelijk met 4GB aan werkgeheugen uitgerust wordt. 

Google Nexus 8

Volgens Digitimes wordt de Transformer Book T200 in juni tijdens Computex 2014 officieel gepresenteerd. In die periode kunnen we volgens de website echter ook een Google Nexus 8 van Asus verwachten. Over de specificaties van dit model is niks bekend maar kijkend naar de naam gaat het waarschijnlijk om een 8-inch tablet. Uit eerdere geruchten kunnen we opmaken dat deze tablet mogelijk voorzien wordt van een Intel Bay Trail-chip.

 • Delen:
ASUS Transformer Book T100 (T100TA)
Windows 8

Reacties

 1. Leo Klepper
  18 februari, 2014 om 16:44

  Zal wel weer veel later en mondjesmaat in NL te koop zijn, net als nu met de T100. Schiet eens op Asus, er is vraag naar en er zijn mensen die het kunnen en willen betalen: leveren, dûh.

  • Dopje
   18 februari, 2014 om 23:27

   Helemaal mee eens, er worden gruwelijk veel tablets geintroduceerd door Asus, maar niet op de Nederlandse markt. Dus Asus, maak voort, we zijn het wachten beu!

 2. Jeroen
  05 mei, 2014 om 16:17

  Ik wacht nog steeds op het 64gb model in België, maar ben de hoop aan het opgeven. Tegen dat het er misschien is zijn er al nieuwe modellen op de markt. Onbegrijpelijk dat het zo lang kan duren om een product op de markt te brengen als er daadwerkelijk vraag is.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.