‘Asus Transformer Book T200 met 11.6-inch display verschijnt in mei’

18 februari 2014 1 Minuut 3 Reacties
Asus-Transformer-Book-T100-review-gebruik

Afgelopen week dook een roadmap van Asus op waarin we een nog onaangekondigde Transformer Book T200 terugzagen. Volgens nieuwe geruchten moet deze hybride Windows 8 tablet in mei of juni gepresenteerd worden.

De Asus Transformer Book-serie bestaat inmiddels uit aardig wat modellen, waaronder de Transformer Book T100 die sinds eind vorig jaar in Nederland te koop is. Dit model, dat bestaat uit een 10.1-inch tablet en een keyboard dock, draait op een Intel Bay Trail-processor en Windows 8.1-software. De T100 kan in Nederland gekocht worden voor een prijs van 349 euro.

Lees ook onze Asus Transformer Book T100 review.

Transformer Book T200

In mei of juni van dit jaar moet de iets grotere Transformer Book T200 op de markt verschijnen, aldus Digitimes. Dit model beschikt waarschijnlijk over een 11.6-inch display dat voorzien is van een Full HD-resolutie. Ook is het aannemelijk dat de T200 Intel’s nieuwste Bay Trail-processor met 64bit-ondersteuning krijgt en dus mogelijk met 4GB aan werkgeheugen uitgerust wordt.

Google Nexus 8

Volgens Digitimes wordt de Transformer Book T200 in juni tijdens Computex 2014 officieel gepresenteerd. In die periode kunnen we volgens de website echter ook een Google Nexus 8 van Asus verwachten. Over de specificaties van dit model is niks bekend maar kijkend naar de naam gaat het waarschijnlijk om een 8-inch tablet. Uit eerdere geruchten kunnen we opmaken dat deze tablet mogelijk voorzien wordt van een Intel Bay Trail-chip.

Reacties (3)