Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Asus werkt aan goedkopere Padfone Infinity Lite’

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2014, 11:56 CategorieAndroid

Asus heeft de Padfone-familie de afgelopen maanden flink uitgebreid, met onder meer een kleine Padfone mini en een middenklasse Padfone X. Mogelijk wordt er binnenkort nog een model aan het assortiment toegevoegd.

Het Asus Padfone-concept is al sinds de lancering van het eerste model in 2012 hetzelfde; een smartphone die achterin een tablet geschoven kan worden om op groter scherm te kunnen werken. Sinds eind vorig jaar ligt de nieuwste versie, de Asus New Padfone, in de Nederlandse winkels maar de Taiwanese fabrikant lijkt zich vooral op de verkoop van de losse smartphone te richten.

Tijdens CES 2014 in januari presenteerde Asus twee nieuwe modellen in de Padfone-familie; de Padfone mini met 7-inch tablet en de Padfone X met 9-inch tablet. Of deze modellen ook naar Europa komen is niet bekend maar mogelijk presenteert Asus tijdens MWC 2014 wederom een nieuw model. Op de website van de Taiwanese fabrikant is deze maand namelijk een verwijzing naar de Infinity Lite gevonden.

De Padfone Infinity is de originele naam voor de New Padfone die in de Nederlandse winkels ligt en het lijkt er dus op dat Asus werkt aan een Lite-versie van dit model. Wat we precies kunnen verwachten van deze versie is nog onduidelijk. Mogelijk gaat het om een goedkopere versie met een iets minder krachtigere processor en een lager resolutie display.

Het Mobile World Congress 2014 gaat volgende week maandag van start in Barcelona en de kans is groot dat we daar meer te horen krijgen over de nieuwe producten van Asus. Lees meer over de verwachtingen voor MWC 2014.

Lees ook onze Asus New Padfone review.

  • Delen:
ASUS The New Padfone
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.