Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #35

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2014, 11:23 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een prachtige Twitter-app.

Talon for Twitter

De standaard Twitter-app werkt prima, maar Talon for Twitter is geweldig! De applicatie ziet er mooi uit en zit bomvol handige functies. Zo wordt YouTube ondersteund, kun je inzoomen op afbeeldingen en is de app helemaal klaar voor Android 4.4 (KitKat). Kortom, een echte aanrader wanneer je wat anders zoekt.

Talon for Twitter

Talon for Twitter kost €1,46 in de Play Store.

  • Talon for Twitter

NVIDIA TegraZone

Met deze applicatie blijf je op de hoogte van de nieuwste Android games die geoptimaliseerd zijn voor Tegra Android tablets. De laatste versie van TegraZone kun je ook op tablets installeren zonder Tegra. Diverse games zijn namelijk ook compatibel met tablets die niet voorzien zijn van Nvidia’s chips.

NVIDIA TegraZone is gratis en te downloaden in de Play Store.

  • NIVIDIA TegraZone

Adobe Photoshop Express

Met deze applicatie kun je eenvoudig jouw foto’s onderweg bewerken. Met deze app op je Android tablet kun je bijvoorbeeld snel foto’s bijsnijden, rechtzetten, draaien en rode ogen verwijderen. Vanuit de app kun je jouw creaties delen op social media, met vrienden en familie.

Photoshop Express

Adobe Photoshop Express is gratis te downloaden in de Play Store. Hier vind je nog drie apps om foto’s mee te bewerken.

  • Adobe Photoshop Express

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.