Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #36

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2014, 10:38 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een prachtige Twitter-app.

Noom Weight Loss Coach

Aan het einde van elk jaar maken we allemaal onze goede voornemens voor het nieuwe jaar en het verliezen van gewicht of meer sporten zijn populaire voornemens. Om ze vast te houden is echter lastig en wat ondersteuning kan dan ook geen kwaad. Met de Noom Weight Loss Coach heb je een persoonlijke coach op je tablet die je helpt met het verliezen van gewicht. De app houdt je calorieën en activiteiten bij, en houdt je gemotiveerd om ook daadwerkelijk door te zetten. Volgens de makers is het inmiddels bewezen dat het werkt; de gemiddelde gebruiker van de app zou 4,5 kilo in twee maanden verliezen.

De Noom Weight Loss Coach is gratis te dowloaden in de Play Store.

  • Noom

Super Hexagon

Als je op zoek bent naar een verslavend spel voor je Android tablet dan is Super Hexagon een spel dat je niet mag missen. Als je onderstaande video bekijkt wordt je wellicht wat duizelig maar eenmaal begonnen met spelen kun je niet stoppen. In de Play Store zijn de spelers het er over eens; één van de beste aankopen die ze ooit gedaan hebben.

Super Hexagon kost 2,37 euro en is te downloaden in de Play Store.

  • Super Hexagon

Banjo

Banjo is een applicatie die je via social media van alles dat er op deze aarde gebeurt op de hoogte houdt. Surf naar muziek, sport, het nieuws en meer om realtime berichten te ontdekken van de mensen die er bij zijn. Door het integreren van de grootste sociale netwerken, biedt Banjo een blik van binnenuit op elke plaats of evenement.

Banjo

Banjo is gratis te downloaden in de Play Store.

  • Banjo

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.