Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #31

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2014, 17:49 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week één app om de Olympische Winterspelen te volgen, een spelletje en een muziek app.

Pacemaker

Er zijn aardig wat DJ- en Mixapps beschikbaar voor de iPad, maar eentje met Spotify ondersteuning was er nog niet. Met Pacemaker kan je twee liedjes van Spotify tegelijk streamen en mixen. Je iTunes-bibliotheek werkt uiteraard ook. De app ziet er heel simpel uit maar de nodige functies zijn wel aanwezig, enkel de complexe ontbreken.

ipad-pacemaker

Deze app is gratis in de App Store, een Spotify Premium abonnement van 9,99 euro per maand is wel vereist als je Spotify wilt gebruiken.

  • Pacemaker

Sotsji 2014 Olympische Winterspelen

Hoewel de naam en het uiterlijk van deze app iets anders doen verwachten is hij heel handig. Je kan informatie opvragen over de evenementen en de stadions, gewoon in het Nederlands. Ook kan je sorteren op sport of op stadion. De officiële app van de Winterspelen is buitengewoon onstabiel, dus deze app is heel handig om schema’s te bekijken.

ipad-sotsji2014olympischewinterspelen

Deze app is gratis in de App Store, maar om de advertenties weg te krijgen moet je een in-app purchase doen.

  • Sotsji 2014 Olympische Winterspelen

Splashy Fish

De app Flappy Bird is een paar dagen een hit geweest, tot de maker hem verwijderde uit de App- en Play store. Nu zijn er vele imitaties uit gekomen maar Splashy Fish is wel de beste tot nu toe. Je bent in plaats van een vogel een vis, verder is het spel exact hetzelfde en is de frustratie bij het zien van het woord ‘Game over’ niet minder.

ipad-splashyfish

Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store.

  • Splashy Fish

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.