Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #32

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2014, 10:25 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week twee apps die zakelijk gebruikt kunnen worden en eentje om het nieuws te volgen.

BizCanvas App

Een heel bekend model om een organisatie in kaart te brengen is het business model canvas. Dit model biedt een heel gestructureerd overzicht hoe een bedrijf in elkaar zit en waar het geld mee wordt verdiend. Zo’n model bestaat simpel gezegd uit een hele boel vakjes die moeten worden ingevuld. Deze app doet dat via gele plakbriefjes die je als het ware in een vakje plakt. Het is mogelijk om de modellen te delen via Social Media of e-mail.

ipad-bizcanvasapp

Deze app is gratis in de App Store.

 • BizCanvas App

De Volkskrant Select

Met deze app kan je, na tien uur s’avonds, tien artikelen lezen die de volgende dag in de krant verschijnen. Deze artikelen zijn geselecteerd door de hoofdredactie van De Volskrant. De artikelen zijn meestal heel uitgebreid en bieden vaak interessante informatie.

ipad-devolkskrantselect

Deze app is gratis in de App Store, maar om alle tien artikelen per dag te lezen moet je 1,79 euro per week betalen. Eén artikel is elke dag gratis te lezen.

 • de Volkskrant Select

JotNot Signature+

Iedereen heeft wel eens een bestand geprint, ondertekend, ingescanned en weer teruggestuurd. Met deze app wordt dit een stuk makkelijker. Je opent het .pdf-bestand dat je gemaild krijgt of via een dienst Dropbox binnenhaalt, ondertekent het op je iPad en stuurt het weer terug. Het werkt super simpel en alle gebruikers van de app zijn er enthousiast over.

ipad-jotnotsignature

Deze app is tijdelijk gratis in de App Store, normaal kost deze 4,49 euro. Er is ook een versie voor zakelijke gebruikers die extra beveiliging en de mogelijkheid voor cc’s willen hebben beschikbaar.

 • JotNot Signature+

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

 • Delen:

Reacties

 1. Tom Biesma
  21 februari, 2014 om 11:23

  Mischien i.h.v.v. de tekst even nalopen op taalfouten? “ondertekend het”…..

  • Martijn Chel
   21 februari, 2014 om 11:33

   Kan er altijd een tussendoor glippen, toch? Maar thanks.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.