Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #33

Geschreven door
Geplaatst op25 februari 2014, 22:40 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een app om op auto’s te bieden, eentje om tijdschriften te lezen en tot slot een om bestanden te synchroniseren.

AutoTrack

Sinds een aantal jaar is AutoTrack marktleider in de online autobranche. Via hun website is het al enige tijd mogelijk om een auto te koop aan te bieden of op een auto te bieden. AutoTrack heeft als doel het zo betrouwbaar mogelijk te maken om online een auto te kopen. Ze checken dan ook alle advertenties zodat je niet voor verassingen komt te staan.

ipad-autotrack

In de app kan je favoriete advertenties markeren en deze eventueel delen met vrienden en familie. Ook kan je een zoekopdracht opslaan en een e-mailnotificatie krijgen als er een nieuwe advertentie is geplaatst die aan je eisen voldoet. Deze app is gratis te downloaden uit de App Store.

  • AutoTrack

Tijdschrift.nl

Deze website is één van de grootste webwinkels om je tijdschriften te kopen. Ze bieden al meer dan 140 verschillende titels aan, zoals iCreate, Autoweek, Men’s Health, Runner’s World en Quest. Meestal zijn de tijdschriften goedkoper of voor dezelfde prijs als in de winkel. En als je een abonnement afsluit ben je helemaal voordeliger uit. Het mooie aan een online platform is dat voorgaande edities ook verkrijgbaar zijn. Wil je bijvoorbeeld de Donald Duck van 17 weken geleden, dan kan dat gewoon.

ipad-tijdschriftnl

De app is gratis te downloaden uit de App Store maar de tijdschriften kosten uiteraard wel geld.

  • Tijdschrift.nl

BitTorrent Sync

Iedereen kent wel Dropbox, Onedrive of een andere opslagdienst in de cloud. Maar het nadeel van deze clouddiensten is dat de servers op Amerikaans grondgebied staan, daardoor heeft de NSA (mogelijk) altijd toegang tot jou documenten. Veel mensen vinden dat een behoorlijk nadeel en zijn nu BitTorrent Sync gaan gebruiken. Bij deze app komt er geen server aan te pas om documenten te synchroniseren. Het enige nadeel is dan dat je computer of laptop wel aan moet staan als je wilt synchroniseren.

ipad-bittorrentsynch

Deze app is gratis te downloaden uit de App Store.

  • BitTorrent Sync

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.