Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #2

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2014, 9:47 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet.  In het tweede wekelijkse overzicht van must-have Windows 8-apps behandelen we drie uiteenlopende apps die al een tijdje beschikbaar zijn in de Windows Store. Daarnaast hebben ze positieve reviews van gebruikers ontvangen. Mocht je deze apps al hebben; vanaf volgende week gaan we in op wat onbekendere maar interessante apps.

Netflix

Netflix is de grootste on-demand streaming dienst ter wereld. Vorig jaar werd Netflix ook officieel beschikbaar in Nederland, en met originele series als House of Cards is Netflix mateloos populair. Daarnaast zijn er een heleboel films en andere series te bekijken.

De Windows 8-app van Netflix is uitstekend. Hoewel de app gratis is, kost een Netflix-abonnement €7,99 per maand. Gelukkig mag je de dienst een maand gratis uitproberen. Via de app kun je uiteraard zoeken naar films en series en daarnaast krijg je gepersonaliseerde content voorgeschoteld. Wanneer je een film of serie aan het bekijken bent kun je daarnaast ook gemakkelijk ondertiteling selecteren.

netflix-Windows-8

Netflix is gratis te downloaden uit de Windows Store (1 maand gratis proefabonnement).

  • Netflix

Thuisbezorgd

Thuisbezorgd.nl is de nummer in één in online eten bestellen. Via de Thuisbezorgd-app kun je in een handomdraai eten bestellen. Betalen kan veilig via iDeal of PayPal, of contact aan de bezorger aan de deur. In de app krijg je een makkelijk overzicht van alle in de buurt aanwezige restaurants en kan je snel uit de menukaart maaltijden kiezen. Wanneer je betaald hebt wordt je bestelling over het algemeen binnen een uur thuisbezorgd door het restaurant waar je hebt besteld.

thuisbezorgd-Windows-8

Thuisbezorgd is gratis te downloaden uit de Windows Store.

  • Thuisbezorgd

NOS

Er zijn op Windows 8 verschillende apps om het nieuws mee te volgen. Naast het standaard meegeleverde Bing Nieuws is er ook de handige NOS app. De NOS app biedt een mooi overzicht van het allerlaatste nieuws, aangevuld met foto’s en video’s. Daarnaast kun je via de app de verschillende livestreams van de NOS bekijken, zoals Politiek 24 en Journaal 24.

nos-Windows-8

NOS is gratis te downloaden uit de Windows Store.

  • NOS

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.