Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste details Samsung Galaxy Tab 4-serie duiken op

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2014, 10:43 CategorieAndroid

We zitten alweer in februari van 2014 en dus kunnen we op korte termijn weer een nieuwe serie tablets van Samsung verwachten. Er gaan echter zoveel geruchten over nieuwe tablets van de Koreaanse fabrikant dat het lastig is om door de bomen het bos nog te zien. Vandaag lijken in ieder geval de eerste details over de Galaxy Tab 4-serie opgedoken te zijn.

De Samsung Galaxy Tab 4-serie zou bestaan uit tablets met modelnummers SM-Tx30, SM-Tx31 en SM-Tx35. De SM-T330 zou in ieder geval een 8-inch tablet zijn, zo toonde onlangs opgedoken documenten van Zauba. Het lijkt echter niet te gaan om een tablet met amoled-display waarover eerder geruchten gingen. De tablets in de Galaxy Tab 4-serie zijn waarschijnlijk weer low-end en mid-end tablets die de huidige Galaxy Tab 3-modellen vervangen.

Naast een 8-inch model bestaat de Galaxy Tab 4-serie waarschijnlijk uit een 7-inch en een 10.1-inch model. Mogelijk kiest Samsung ook voor een middenklasse 12.2-inch tablet. Alle drie de modellen worden in een witte en een zwarte variant gelanceerd, en komen met of zonder mobiel internet. Daarnaast doken onlangs documenten op waarin gesproken werd over de SM-T535, SM-T531 en SM-T530. Mogelijk zijn dit de high-end modellen die beschikken over een amoled-display.

De kans is groot dat we tijdens MWC 2014, de beurs die eind deze maand in Barcelona plaatsvindt, meer te horen en te zien krijgen van de Koreaanse fabrikant.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.