Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu onthult Lifebook TH90/P convertible laptop met Windows 8.1

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2014, 11:36 CategorieWindows

Fujitsu heeft deze week een nieuwe convertible laptop gepresenteerd. De Fujitsu Lifebook TH90/P beschikt over een mechanisme waarmee het display op het keyboard geplaatst kan worden en het geheel als tablet kan worden gebruikt.

De Fujitsu Lifebook TH90/P is een high-end convertible, ook wel hybride genoemd. Het apparaat kan als tablet en als volwaardige laptop gebruikt worden. Het IGZO display, met een formaat van 13.3-inch en een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels, kan gedraaid worden en plat op het keyboard gelegd worden. Het geheel kan zo als tablet worden gebruikt. Ook kan het display in een 180 graden gedraaid worden om het geheel in de ‘theater positie’ te gebruiken.

Het display kan middels touch bediend worden maar beschikt ook over ondersteuning voor pen-input dankzij een active digitzer. Onder de motorkap vinden we een Intel Core i5-4200U Haswell-processor, 8GB aan werkgeheugen en 500GB aan opslaggeheugen. De laptop moet volgens de fabrikant een batterijduur van zo’n 12,5 uur bieden, beschikt over zowel HDMI- als USB-poorten en is voorzien van een aluminium behuizing. Het geheel draait op Windows 8.1 software.

De Fujitsu Lifebook TH90/P wordt eind deze maand in Japan gelanceerd voor een prijs van omgerekend ongeveer 1.500 euro. Of het apparaat ook naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.