Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Goedkopere versie Asus Fonepad 7 gespot

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2014, 12:14 CategorieAndroid

De afgelopen weken was het nogal stil wat betreft geruchten over nieuwe tablets van Asus maar deze week lijkt ook deze geruchtenmolen op gang te komen. Nadat eerder vandaag de Asus Padfone Infinity Lite lekte is het nu de beurt aan een goedkopere versie van de Fonepad 7.

De Asus Fonepad 7 is een 7-inch tablet met de mogelijkheid om mobiel te internetten en te bellen. Het is dus eigenlijk zowel een grote smartphone als een kleine tablet. Het toestel is onder meer voorzien van een Intel Atom Z2560-processor met een kloksnelheid van 1.6GHz, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, twee camera’s en Android 4.3 Jelly Bean. In onze review van de Fonepad 7 waren we met name enthousiast over de goede prijs- kwaliteitverhouding en de prima prestaties. 

Vandaag hebben we bij de Bluetooth SIG, de instantie die certificaten voor de Bluetooth-module uitdeelt, de nog onaangekondigde Fonepad 7 K00Z gespot. Dit model lijkt een licht aangepaste versie van de huidige Fonepad 7 te zijn. De tablet beschikt volgens de documenten namelijk over een Intel Atom Z2520-processor met een kloksnelheid van 1.2GHz. De resolutie van 1.280 bij 800 pixels is onveranderd en ook dit model kan gebruikt worden voor mobiel internet en het voeren van telefoongesprekken.

Of en wanneer we deze nieuwe variant gaan zien is nog onduidelijk. Komende maandag gaat in Barcelona echter MWC 2014 van start en krijgen we mogelijk meer te horen van de Taiwanese fabrikant.

  • Delen:
ASUS Fonepad 7 (ME372CG en ME372CL)
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.