Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google updatet Google Drive-, Hangouts- en Maps-apps

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2014, 10:58 CategorieAndroid

Google heeft gisteren updates uitgerold voor verschillende Android applicaties. Onder meer de Drive-app voor de opslag van documenten in de cloud en de Maps-applicatie hebben een update gekregen.

De grootste update is voor de Google Drive-applicatie (download) voor Android. Deze app krijgt een aantal kleine toevoegingen, waaronder een kleine widget voor de homescreens waardoor het scannen van een document sneller gestart kan worden, ondersteuning voor geanimeerde GIF-bestanden en een aantal kleine bugfixes.

De Google Maps-applicatie (download) voor Android krijgt na de update de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende vormen van openbaar vervoer. Zo is het mogelijk de route en reistijd per bijvoorbeeld tram of trein te laten bepalen. Daarnaast zijn ook in deze app diverse kleine problemen opgelost.

Google Kiosk (download), een app waarmee je artikelen van diverse bronnen kunt lezen, krijgt na de update een vernieuwde widget en een nieuwe modus voor het lezen van artikelen. De Hangouts-app van Google krijgt puur een update voor het oplossen van kleine problemen.

Alle apps zijn gratis te downloaden uit de Google Play Store en updates worden automatisch geïnstalleerd wanneer je de apps reeds op je Android tablet of smartphone hebt staan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.