Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP brengt Slate6 en Slate7 VoiceTab Android tablets naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2014, 19:01 CategorieAndroid

Afgelopen januari introduceerde HP de Slate 6 en Slate 7 VoiceTab, tablets die ook als smartphone gebruikt kunnen worden. Vandaag laat de Amerikaanse fabrikant weten dat deze tablets later dit jaar ook naar Nederland komen.

HP VoiceTab tablets

De Slate 6 en Slate 7 VoiceTab tablets zijn eigenlijk smartphones met een beeldscherm dat wat groter is dan normaal. Beide modellen kunnen gebruikt worden als mobiele telefoon maar door het grote scherm zijn ze ook prima als tablet te gebruiken.

Beide VoiceTab tablets draaien op Android 4.2 Jelly Bean-software en beschikken over een 3G-module voor mobiel internet en het voeren van telefoongesprekken. Het kleinste model is de HP Slate6 VoiceTab, een 6-inch phablet met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, een ips lcd display en een quadcore-processor.

HP-Slate7-VoiceTab-2

De HP Slate7 VoiceTab is voorzien van een 7-inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en draait op dezelfde quadcore-processor. Beide apparaten komen met 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, de mogelijkheid om twee SIM-kaarten te gebruiken, stereo speakers aan de voorzijde, twee camera’s en een afwerking die volgens HP bestand is tegen krassen.

HP-Slate7-VoiceTab

Om gebruikers van deze tablets onderweg verbonden te houden met internet zonder dat ze de beschikking hebben over wifi, kondigt HP de breedbanddienst HP DataPass aan. De dienst is binnenkort in een aantal Europese landen, maar helaas niet in Nederland. HP DataPass biedt twee jaar lang toegang tot mobiel internet via 3G+ (tot 250MB per maand) zonder dat daarvoor een contract nodig is, zonder creditcard en zonder bijkomende kosten.

Prijs en beschikbaarheid

Zowel de HP Slate6 VoiceTab als de HP Slate7 VoiceTab is later dit jaar beschikbaar in het zilver. Daarnaast zijn er voor de achterkant accessoires verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: Snow White, Neon Purple, Marine Blue, Neon Pink en Grass Green. De prijzen en exacte lanceerdata worden op een later moment bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.