Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei lanceert MediaPad 7 Classic met gsm-functie

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2014, 12:29 CategorieAndroid

Langzaam maar zeker krijgen we meer te zien van de 2014 tablet line-up van Huawei. Na vorige maand de MediaPad 7 Youth2 onthuld te hebben brengt het bedrijf deze week de MediaPad 7 Classic op de markt.

Op de Russische website van Huawei is vandaag de MediaPad 7 Classic opgedoken, een 7-inch tablet met gsm-functie voor het voeren van telefoongesprekken. De tablet is compleet uitgerust, met name voor diegenen die onderweg altijd bereikbaar willen zijn en toegang willen hebben tot het internet. Middels gps behoort ook navigatie tot de mogelijkheden. Draadloze communicatie vindt plaats via 2G/3G, WiFi en Bluetooth 3.0.

Huawei-MediaPad-7-Classic-2

De tablet is voorzien van een 7-inch lcd display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels en draait op een Huawei K3V2 quadcore-processor met een kloksnelheid van 1.2GHz. Verder is de tablet voorzien van 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen dat uit te breiden is middels een microSD-kaart, een 3 megapixel camera aan de achterzijde en een 0.3 megapixel camera aan de voorzijde. De MediaPad 7 Classic beschikt over een 4.100mAh accu die voor 20 uur aan gesprekstijd moet zorgen. De tablet draait op Android 4.2 Jelly Bean.

De MediaPad 7 Classic wordt momenteel in Rusland aangeboden voor een omgerekende prijs van zo’n 250 euro. Of de tablet ook naar Nederland komt is nog niet bekend. Naast dit model werkt Huawei aan een 7-inch tablet met Full HD-display en een nieuwe 10-inch tablet die gaat onder de naam MediaPad 10 Link+.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.