Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei toont teaser voor nieuwe tablets tijdens MWC 2014

Geschreven door
Geplaatst op17 februari 2014, 12:24 CategorieAndroid

Huawei heeft al diverse malen aangegeven zich dit jaar meer op tablets te gaan richten en vandaag heeft het bedrijf een teaservideo online gezet waaruit we kunnen opmaken dat er eind deze maand in ieder geval twee nieuwe tablets gepresenteerd worden.

Eind deze maand vindt in Barcelona het Mobile World Congres 2014 plaats. Alle grote fabrikanten van tablets zijn hierbij aanwezig en tonen hun nieuwste producten. Ook Huawei is van de partij en zal in ieder geval twee nieuwe tablets aankondigen. In onderstaande teaservideo, waarin een iPhone en Apple’s Siri gebruikt worden, zien en horen we de eerste details voorbij komen.

Huawei refereert in de video aan een nieuwe tablet met een grote batterij en een slank design. Er worden ook wat abstracte shots getoond waar we echter vrij weinig van kunnen maken. Daarnaast komt het bedrijf naar eigen zeggen met een tablet die gericht is op entertainment consumptie en beschikt over ondersteuning voor mobiel internet via 4G/LTE. Beide tablets lijken te draaien op Android.

De afgelopen maanden zijn er verschillende geruchten over nieuwe tablets van Huawei verschenen en details opgedoken. Zo lijkt het bedrijf te werken aan de 7-inch MediaPad X1 met Full HD display en een 8-inch Android tablet met quadcore-processor. Wat we precies kunnen verwachten zien we eind deze maand tijdens MWC 2014.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.