Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad Air uitgeroepen tot beste tablet van MWC 2014

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2014, 10:08 CategorieiPad

Hoewel Apple niet van de partij is op het Mobile World Congress in Barcelona en de iPad Air alweer een paar maanden geleden gelanceerd werd is Apple’s nieuwste iPad deze week wel verkozen tot de beste tablet van MWC 2014.

Tijdens het Mobile World Congress worden elk jaar de Global Mobile Awards uitgereikt aan de fabrikanten van de beste mobiele producten. In zes categorieën wordt een winnaar gekozen maar deze winnaar hoeft niet vertegenwoordigd te zijn op de beursvloer.

In de categorie ‘Best Mobile Tablet’ waren dit de genomineerden; de Amazon Kindle Fire HDX 8.9, de LG G Pad 8.3, de Google Nexus 7 (2013), de Sony Xperia Tablet Z en de Asus Transformer Pad TF701T. Niet geheel toevallig zijn dit ook de tablets die je in onze beste tablets koopgids terugvindt.

De Apple iPad Air heeft de prijs dus in de wacht gesleept en dit besluit wordt door de jury als volgt toegelicht;

The iPad Air packs class-leading performance in an attractive and svelte frame, while its ecosystem has an undisputed advantage in the number of format-optimized apps.

Alle genomineerde tablets hebben we reeds getest en over alle modellen waren we erg tevreden. Onze uitgebreide ervaringen, pluspunten en minpunten vind je in de tablet review sectie.

Welke tablet uit dit rijtje had er volgens jou met de prijs vandoor moeten gaan?

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.