iPad Pro: concept-video toont grote iPad met OS X

15 februari 2014 1 Minuut 4 Reacties
iPad-Pro

Hoewel de kans nihil is dat Apple kiest voor het voor de desktop ontwikkelde OS X besturingssysteem hebben Italiaanse designers een concept-video van een iPad met OS X gemaakt.

Volgens recente geruchten werkt Apple aan een iPad die vooral gericht is op studenten en zakelijke gebruikers. De tablet zou groter zijn dan de huidige 9.7-inch iPad en de naam iPad Pro dragen. Dat de term ‘Pro’ in de naam voorkomt betekent echter niet dat Apple iOS vervangt voor OS X. Het bedrijf uit Cupertino heeft al meerdere malen aangegeven dat het samenvoegen van iOS en OS X verspilde energie is

Toch is het interessant om te zien wat de mogelijkheden voor OS X op een iPad zijn en de Italiaanse designers van SET Solution hebben in onderstaande concept-video hun idee van een iPad Pro uiteen gezet. Het bedrijf ziet graag een 13-inch model met nagenoeg geen randen om het scherm en naadloze integratie met een standaard keyboard en muis. 

He tis natuurlijk puur een concept, gebaseerd op wensen en geruchten, maar zou jij voor een iPad Pro met OS X als besturingssysteem gaan?

Reacties (4)